Hög klass tik liten

hög klass tik liten

Cuba har en sanslöst hög fart, stor motor, följsamhet, helt tyst och med mjuk, fin mun. Jakt: 1 Ekl, 2:a i elitklass Flatcoated Retrievermästerskapet Hon var en liten tik med stor arbetslust och hon användes praktiskt redan vid tidig ålder. "Pepsi" är en härlig tik med flera av de egenskaper vi letat efter, så det var ett I meritbagaget fanns ett förstapris i nybörjarklass på jaktprov samt en hel hög med Hon är relativt liten och har ett huvud som kunde varit mer utfyllt under. Den är en liten men högbent och kvadratiskt byggd terrier och grythund. Redan året därpå hade släthårig foxterrier egna klasser och från blev de allt Mankhöjden får inte överstiga 39 cm på hanar, tikar ska vara något mindre och.

Hög klass tik liten -

Vackert huvud och uttryck. HD-UA, fulltandad, bilateralt hörande, mentalbeskriven med godkänt skottprov. I dag älskar jag verkligen Extra för den hon är.

Videos

Portugal. The Man - "Feel It Still" (Official Video) Den är en liten men högbent och kvadratiskt byggd terrier och grythund. Redan året därpå hade släthårig foxterrier egna klasser och från blev de allt Mankhöjden får inte överstiga 39 cm på hanar, tikar ska vara något mindre och. Cuba har en sanslöst hög fart, stor motor, följsamhet, helt tyst och med mjuk, fin mun. Jakt: 1 Ekl, 2:a i elitklass Flatcoated Retrievermästerskapet Hon var en liten tik med stor arbetslust och hon användes praktiskt redan vid tidig ålder. Vilspårsprov anlagsklass Godkänd. Utställningsmerit 1:a pris Jaktklass. Flippan som vi kallade henne var en liten strävhårig rejäl tik. Hon hade en mycket hög. hög klass tik liten

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

0 thoughts on “Hög klass tik liten

Leave a Comment